Megközelítés:
Javasolt útvonal:  

Ajánlataink a termékre

 

Grohe Mosdó csaptelep Grohe EUROSMART COSMOPOLITAN E érzékelővel 150 mm króm 36454000 (G36454000)

300 559 Ft
Szállítás: min 2 hét
irány a bolt »
siko.hu
 

Grohe Eurosmart Cosmopolitan E Special Infravörös elektronikus fali mosdócsap termosztátos hőmérséklet vezérléssel 36454000 (36454000)

403 178 Ft
Részletek a boltban
irány a bolt »
szaniteresklimacenter.hu

Árdiagram

Áttekintést kaphat a termék árának alakulásáról.
 
minimum ár
 
átlagár

Árfigyelő

Árfigyelő szolgáltatásunk értesíti, ha a termék a megjelölt összeg alá esik.
Aktuális legalacsonyabb ár: 300 559 Ft

További termékek a kategóriából

További GROHE termékek: GROHE Fürdőszobai csaptelep

Deante BCH 1X3T Fürdőszobai csaptelep 77 490 Ft Deante BCH 1X3T GROHE 34666000 Fürdőszobai csaptelep 136 130 Ft-tól GROHE 34666000 GROHE 36414000 Fürdőszobai csaptelep 343 703 Ft-tól GROHE 36414000 GROHE 36332000 Fürdőszobai csaptelep 267 061 Ft-tól GROHE 36332000
Termékleírás
Típus Mosdó csaptelep
Kialakítás Fali
Kar típusa Termosztátos

Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk!

Infravörös érzékelő a kétirányú kommunikációért ellenőrzésre, konfigurálásra és szervízelésre
6V Lithium-elem (típus CR-P2)
akkumulátor élettartama: kb. 7 év (150 kapcsolás/nap)
kézi aktiválás, automatikus deaktiválás az érzékelési zónából való kilépéskor (kéz-test érzékelési mód)
két további érzékelési mód állítható (kéz-kéz vagy test-test)
GROHE StarLight króm felület
GROHE CoolTouch
normál gyöngyöztető 9 liter/perc
visszafolyásgátlóval
beépített szennyfogó szűrővel
GROHE SafetyPlus rögzített hőmérsékleti leállítás
hőfokbeállító fogantyú 35-43 °C között beállítható
biztonsági korlátozóval
fém hőmérsékleti biztonsági ütköző
teljes nem kevert hideg vagy meleg víz extrém fogantyú helyzetben a legionella mintavételéhez
elfordítható öntött kifolyó 219 mm
kinyúlás 287 mm
elforgatási tartomány 130°, fixálható
S-idomokkal és takarórozettával
önzáró rozetták
többlépcsős elem-állapot ellenőrzés
7 előre beállított program:
automata öblítés
termikus fertőtlenítés
tisztító mód
további funkciók és pontos beállítási lehetőségek a távirányítóval (36 407)
CE-minősítéssel
I-es zajszint-osztály DIN 4109 szerint

Prémium csaptelep a Szaniter és Klíma Centertől Sokan kérdezik, hogy mitől válik egy csaptelep prémium termékké? ... A gyártók évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött fejlesztik hosszú éveken keresztül azokat a megbízható mechanikákat, ami például a Grohe Eurosmart Cosmopolitan E Special Infravörös elektronikus fali mosdócsap termosztátos hőmérséklet vezérléssel 36454000 termékünkben is megtalálható. Egy csaptelepet hosszú távra (legalább 5-10 évre) vásárol az ember, így jogos az elvárás, hogy a tervezett élettartama alatt megbízhatóan és hibátlanul működjön. Valójában ez a prémium csaptelepek legnagyobb előnye: nem kell fél évente cserélni őket, miközben akár évtizedeken keresztül is korszerű marad a stílusuk. Mi azt javasoljuk, hogy jól átgondoltan válasszon csaptelepet, továbbá mindenképp prémium gyártók termékei közül válogasson. Nálunk kizárólag ilyen csaptelepeket talál. Gazdaságos, biztonságos és kényelmes: ez a termosztátos technológia A termosztátos csaptelepek legnagyobb előnye, hogy a vízvezetékből befolyó hideg és meleg víz megfelelő arányú keverésével előre meghatározott hőmérsékletű vizet állít elő. Ez azon túl, hogy nagyban megkönnyíti és kényelmessé teszi a zuhanyzást és fürdőzést, rendkívül biztonságos is (pl. kisgyermekesek esetében). A technológia további előnye a gazdaságos működés, amivel havi szinten akár több száz liter vizet is spórolhat. Az előre beállított hőmérséklet miatt a használata pofon egyszerű, továbbá az állandó víznyomás is a felhasználó érdekeit helyezi előtérbe. Grohe - Az igazi csúcsminőség A Grohe csaptelepek egyet jelentenek a fenntartható vízgazdálkodással, az innovációval és a kompromisszum-mentes felhasználással. Németország egyik legkiválóbb csaptelepeit gyártó vállalata több, mint 240 formatervezési és innovációs díjat nyert az elmúlt 10 évben. Ha fontos Önnek a csúcstechnológia, a végtelen megbízhatóság és a lehengerlően stílusos megjelenés, akkor nem kérdés, hogy a Grohe Eurosmart Cosmopolitan E Special Infravörös elektronikus fali mosdócsap termosztátos hőmérséklet vezérléssel 36454000 egy szuper választás.

Galéria

Vélemények
Kérdezz felelek

Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.